Toughest LAB

TOUGHEST_060615_Aalborg-146

[Team building]

Behöver ert företag ett gemensamt mål att sträva emot? Söker ni en ny utmaning eller teambuildande aktivitet?
Anmäl er då och träna till ett Toughest Race! Vi erbjuder skräddarsydda träningar för er grupp, även över lång sikt. Vi tror på utmaningar som motivationshöjare. Gemensam träning bidrar dessutom till en förbättrad arbetsmiljö genom ökad sammanhållning,  färre sjukdagar och därigenom en mer hållbar livsstil. Vi erbjuder pass både inomhus och utomhus för att förbereda er inför Toughest, men även för att stärka den enskilda prestationen och gruppdynamiken. Vi ser Toughest som en mental och fysisk prestation, utmaning och belöning. Med rätt förberedelse kan alla klara det. Kontakta oss för att få veta mer.

KONTAKTA OSS

[Team camp]

Ta satsningen till en ny nivå och beställ ett Team Camp! Ni får då en 9 kvm stor yta för ert företag att synas vid på Eventområdet. Det kan även fungera som en depå, samlingsplats och mingelplats för era löpare och besökare. Ett unikt tillfälle för ert företag och era anställda att synas och skapa kontakter.

LÄS MER KONTAKTA OSS

JG_150502_Toughest_Malmo_1945

[Friskvårdsbidrag]

Många företag ser fördelen med att ha en hälsosam personal och erbjuder därför friskvårdsbidrag till dem. Träning i all form på Toughest LAB går att få friskvårdsbidrag för. Arbetstagaren lämnar in sina kvitton som utlägg och får dessa i ersättning av arbetsgivaren.  Läs mer om det här.