Vörå

För första gången kommer Toughest till Finland! På Norrvalla kommer du att mötas av skog, vatten och varierad terräng på en exceptionell bana. Platsen är känd för skid- och orienteringstävlingar men detta kommer bli första OCR loppet.

Plats & Datum: 18:e Augusti, 2018. Norrvalla, Vörå, Finland

REGISTER

Info

Startnummer:

Finns i startlistan via gröna länken ovan. Listan sorteras på efternamn. Leta upp ditt namn och notera ditt startnummer (behövs för att hämta ut startkuvert enligt nedan). Notera även vilken startgrupp du är placerad i och gå sedan in i Start Groups för att hitta din preliminära starttid.

Startkuvert:

Hämtas ut på plats mellan 30-60 minuter innan din starttid.

Notera att du behöver kunna ditt startnummer samt ta med ID-kort för uthämtning av startkuvert.

Starttid:

Starterna pågår mellan 09:00 – 16:00 och du hittar din tid utifrån startgrupp i listorna ovan.

Omklädningsrum:

Inhägnat område för ombyte finns på området (ett för herrar och ett för damer).  Vi rekommenderar att du snabbt byter om till torra och varma kläder snarast efter målgång för att undvika nedkylning.

Toaletter:

Finns tillgängligt vid eventområdet.

Garderob:

Finns tillgängligt vid eventområdet för deltagare. Garderobslappen hämtas ut tillsammans med nummerlappen (ligger i ditt startkuvert). Notera dock att även om vår garderob är bemannad kan vi inte ansvara för värdesaker.

Dryck & Mat:

Vatten och övrig dryck kommer att finnas vid målgång samt en gång ute på banan. Det kommer även finnas dryck och mat för försäljning till både publik och deltagare via ett utbud av food trucks som är placerade på event området.

Transport och Parkering:

Missa inte vår genomgång av transportalternativ samt vad som gäller vid parkering längre ner på denna sida.

FAQ

Transport

Bil:

Ställ in GPS:n på Norrvalla. Vi rekommenderar dock att ni åker tillsammans för att spara på miljön.

Med tåg via Seinäjoki:

En Toughest buss väntar på er vid Tervajoki tågstation kl. 17.46 på fredag och vid alla tåg som kommer kl. 9 – 13 på lördag (tågtidtabeller publiceras under våren troligtvis kl. 10.54 och 13.54) och åker tillbaks så att man hinner med lämpliga avgångar (troligtvis endast kl. 15.30 (tåget avgår kl. 16.09).

Bussresan räcker ca 25 min/väg och priset är 5 €/person för tur och retur vid köp på förhand och vid bussen 10 €/person

Med buss från Vasa:

Toughest ordnar busstransport från Vasa kl. 9 och kl. 12.15  och åker tillbaks kl. 13 och kl. 17 (tidtabellen kan justeras i samband med att tågtidtabeller publiceras). Bussresan räcker ca 35 min/väg. Priset är 5 €/person för tur och retur vid köp på förhand och vid bussen 10 €/person.

Med båt från Umeå:

Toughest ordnar busstransport när båten kommer i hamn kl. 23.45 (kl. 22.45 svensk tid) till eventområdet Norrvalla där det finns logi.

GPS-koordinater:

63.153791, 22.268780

Parkering

Det finns parkeringsplats vid eventområdet för ca 300 bilar och kostar 5 € per bil.

Denna hemsida använder kakor. Genom att utforska Toughest.se, accepterar du användandet av kakor. Läs mer

Acceptera kakor