Stockholm

Loppet i Stockholm kommer att bli legendariskt! Mer lera och större hinder än något annat lopp i Norden. Vi har dessutom ett par helt galna nyheter som vi sparat till huvudstaden. Äntligen ska Stockholm få ett lopp av den kalibern som de förtjänar!

Plats & Datum: 16:e Juni, 2018. Stockholm, Lida

REGISTER

Info

Startnummer:

Ditt preliminära startnummer står i ditt bekräftelsemail. Detta gäller så länge du inte blivit tilldelad något annat av tävlingsledningen.

Startkuvert:

Hämtas ut på plats mellan 60 minuter innan din avsedda starttid.

Starttid:

Starterna går preliminärt mellan 10:00 – 14.00

Toaletter:

Finns tillgängligt vid eventområdet.

Garderob:

Finns tillgängligt vid eventområdet för deltagare. Garderobslappen hämtas ut tillsammans med nummerlappen (ligger i ditt startkuvert). Notera dock att även om vår garderob är bemannad kan vi inte ansvara för värdesaker.

Dryck:

Vatten och övrig dryck kommer att finnas vid målgång samt ute på banan.

Funktionär:

Jobba som funktionär på Toughest Family på Söndagen och få en biljett till huvudloppet samma helg eller nästkommande år, anmälan sker via: http://www.toughest.se/funktionarer/

FAQ

Transport

Adress till Lida:
Lidavägen 1,146 33 Tullinge
Bil:
Med bil svänger du av väg 226 vid Flaggplan i Tullinge (invid Botkyrka Hantverksby) in på Pålamalmsvägen. Denna korsning och resten av vägen är skyltad till Lida Friluftsgård.
Parkering sker enligt funktionärs anvisning. Funktionärer, press, sponsorer, V.I.P, fordon med handikapptillstånd m.fl parkerar framme vid Lida Friluftsgård.
För alla tävlande och för all  publik sker parkeringen på gärden ca 1500 meter innan man kommer fram till Arenan. Parkeringen är gratis.
Kollektivtrafik Stockholm Centralstation till Lida
Pendeltåg 36 mot Södertälje C. Hoppa av vid Tullinge station Södra. Ta sedan buss 721 mot Lida.

Hyr bil – Sixt Rental

Denna hemsida använder kakor. Genom att utforska Toughest.se, accepterar du användandet av kakor. Läs mer

Acceptera kakor