Malmö

Plats & Datum: 11:e Maj, 2019. Ribersborgsstranden, Malmö

Folkfesten är tillbaka, med över 6500 löpare och ca: 40 000 i publiken blev Toughest Malmö 2018 återigen Nordens största hinderbanelopp.

Vill du också uppleva hinderfesten? Anmäl dig idag!

REGISTER

Malmö – Family

Plats & Datum: 12:e Maj, 2019. Ribersborgsstranden, Malmö

Toughest Family i Malmö – ett roligt och utmanande lopp för både barn och vuxna.
2 km och 20 hinder och en folkfest ni sent kommer glömma.
REGISTER

Umeå

På lördag smäller det!

Startlistan och startgrupperna hittar ni i länkarna nedan. 1. Hitta dig i listan (sorterad på efternamn) och notera ditt startnummer & startgrupp. 2. Kolla upp din grupps starttid i länken (Startgrupper). 3. Kom laddad och redo på lördag! Startkuvert hämtas ut 30-60 minuter innan starttiden i vårt ”Registration” tält. För att få ut ditt startkuvert behöver du ta med ID samt kunna ditt startnummer.

Ses på lördag!

/Toughest Crew

STARTLISTA           STARTGRUPPER

 

Umeå – Family

På söndag smäller det! Toughest Family är tillbaks och vi ser fram mot att träffa alla glada och taggade barn & vuxna!

Ni hittar startlistan och startgruppstider nedan. Uthämtning av nummerlappar öppnar kl 10.00.

 

STARTLISTA    STARTGRUPPSTIDER

 

Plats & Datum: 27:e Maj, 2018. Umeå, I-20 område

 

Stockholm

Loppet i Stockholm kommer att bli legendariskt! Mer lera och större hinder än något annat lopp i Norden. Vi har dessutom ett par helt galna nyheter som vi sparat till huvudstaden. Äntligen ska Stockholm få ett lopp av den kalibern som de förtjänar!

Plats & Datum: 16:e Juni, 2018. Stockholm, Lida

STARTLISTA PDF STARTGRUPPER

Stockholm – Family

På Söndag smäller det!

Nedan hittar ni startlista (sorterad i bokstavsordning på lagnamn) . Hitta ert lag och notera startgrupp. Sedan hittar ni startgruppstider via andra länken nedan. Nummerlappar hämtas ut 30-60 minuter innan utsatt starttid.

STARTLISTA STARTGRUPPSTIDER

 

Ses i helgen!

P.S Längre ner hittar du svar på de vanligaste frågorna.

 

Vad är Toughest Family?

Ett roligt och utmanande lopp, 2 km och 20 hinder för både barn och vuxna. Från lördag till söndag förvandlas banan i Stockholm till en plats där barn och vuxna kan tävla tillsammans och utmana varandra.

Plats & Datum: 17:e Juni, 2018. Stockholm, Lida

 

Vörå/Vaasa

För första gången kommer Toughest till Finland! På Norrvalla kommer du att mötas av skog, vatten och varierad terräng på en exceptionell bana. Platsen är känd för skid- och orienteringstävlingar men detta kommer bli första OCR loppet.  Banan är 8 km lång med 40 hinder och ni kan välja att springa main race med tidtagning och straffrundor 10:00 – 13:00 eller Toughest Fun Run utan tidtagning och straffrundor 13:00 – 15:00.

Plats & Datum: 18:e Augusti, 2018. Norrvalla, Vörå, Finland

Anmäl dig

Vörå/Vaasa – Family

Ett roligt och utmanande lopp, 2 km och 20 hinder för både barn och vuxna. Från lördag till söndag förvandlas banan  till en plats där barn och vuxna kan tävla tillsammans och utmana varandra.

Plats & Datum: 19:e Augusti, 2018. Norrvalla, Vörå, Finland

anmäl dig

Vörå/Vaasa – Orienteering

Världens första OCR-Orienteringslopp!

Toughest Orientering är en lagtävling med 2 medlemmar per lag som ska klara så många hinder och samla så många poäng som möjligt på kortast tid.

Plats & Datum: 17:e Augusti, 2018. Norrvalla, Vörå, Finland

Register

Oslo

Holmenkollen är utan tvekan ett av de coolaste ställena att köra Toughest på! Historien ekar i arenan och tävlingen kommer bli tuffare än vanligt. Välkommen till ditt livs utmaning.

Plats & Datum: 1e September 2018, Holmenkollen Oslo

REGISTER

Oslo – Family

Ett roligt och utmanande lopp, 2 km och 20 hinder för både barn och vuxna. Från lördag till söndag förvandlas banan i Oslo till en plats där barn och vuxna kan tävla tillsammans och utmana varandra.

Plats & Datum: 2:e September, 2018. Oslo, Holmenkollen

REGISTER

Göteborg

Området Kviberg park är ett perfekt ställe för en hinderbana. Idealt för alla som älskar att pressa sig själv i en varierad miljö.

Datum & stad: 15:e September 2018. Göteborg, Kviberg Park

REGISTER

Göteborg – Family

Ett roligt och utmanande lopp, 2 km och 20 hinder för både barn och vuxna. Från lördag till söndag förvandlas banan i Göteborg till en plats där barn och vuxna kan tävla tillsammans och utmana varandra.

Datum & stad: 16:e September 2018. Göteborg, Kviberg Park

REGISTER

Köpenhamn

Amager Strandpark, Danmarks coolaste park! Parken sträckers ut sig längs kusten med både sand och gräs som underlag. Racet på Amager Strandpark under 2014 och 2015 blev en stor succé med en rad olika hinder och ett mycket spektakulärt upplopp.

Plats & Datum: 29:e September 2018. Köpenhamn, Amager Strandpark

REGISTER

Köpenhamn – Family

Ett roligt och utmanande lopp, 2 km och 20 hinder för både barn och vuxna. Från lördag till söndag förvandlas banan i Göteborg till en plats där barn och vuxna kan tävla tillsammans och utmana varandra.

Plats & Datum: 30:e September 2018. Köpenhamn, Amager Strandpark

REGISTER

Denna hemsida använder kakor. Genom att utforska Toughest.se, accepterar du användandet av kakor. Läs mer

Acceptera kakor