Malmö

Toughest Malmö är årets OCR höjdpunkt. Loppet går längs vackra Ribersborgsstranden och är alltid en folkfest med enormt stor publik.

Plats & Datum: 5:e Maj, 2018. Ribersborgsstranden, Malmö

REGISTER

Malmö – Family

Ett roligt och utmanande lopp, 2 km och 20 hinder för både barn och vuxna. Från lördag till söndag förvandlas banan i Malmö till en plats där barn och vuxna kan tävla tillsammans och utmana varandra.

Plats & Datum: 6:e Maj, 2018. Ribersborgsstranden, Malmö

REGISTER

 

Umeå

I-20 området i Umeå är centralt beläget med varierande terräng och stora ytor vilket är de perfekta förutsättningarna för att skapa en grym hinderbana.

Plats & Datum: 26:e Maj 2018. Umeå, I-20 området.

REGISTER

Umeå – Family

Ett roligt och utmanande lopp, 2 km och 20 hinder för både barn och vuxna. Från lördag till söndag förvandlas banan i Umeå till en plats där barn och vuxna kan tävla tillsammans och utmana varandra.

Plats & Datum: 27:e Maj, 2018. Umeå, I-20 område

REGISTER

Stockholm

Loppet i Stockholm kommer att bli legendariskt! Mer lera och större hinder än något annat lopp i Norden. Vi har dessutom ett par helt galna nyheter som vi sparat till huvudstaden. Äntligen ska Stockholm få ett lopp av den kalibern som de förtjänar!

Plats & Datum: 16:e Juni, 2018. Stockholm, Lida

REGISTER

Stockholm – Family

Ett roligt och utmanande lopp, 2 km och 20 hinder för både barn och vuxna. Från lördag till söndag förvandlas banan i Stockholm till en plats där barn och vuxna kan tävla tillsammans och utmana varandra.

Plats & Datum: 17:e Juni, 2018. Stockholm, Lida

REGISTER

Vörå

För första gången kommer Toughest till Finland! På Norrvalla kommer du att mötas av skog, vatten och varierad terräng på en exceptionell bana. Platsen är känd för skid- och orienteringstävlingar men detta kommer bli första OCR loppet.

Plats & Datum: 18:e Augusti, 2018. Norrvalla, Vörå, Finland

REGISTER

Vörå – Family

Ett roligt och utmanande lopp, 2 km och 20 hinder för både barn och vuxna. Från lördag till söndag förvandlas banan  till en plats där barn och vuxna kan tävla tillsammans och utmana varandra.

Plats & Datum: 19:e Augusti, 2018. Norrvalla, Vörå, Finland

REGISTER

Vörå – Orienteering

Världens första OCR-Orienteringslopp!

Toughest Orientering är en lagtävling med 2 medlemmar per lag som ska klara så många hinder och samla så många poäng som möjligt på kortas tid.

Plats & Datum: 17:e Augusti, 2018. Norrvalla, Vörå, Finland

Register

Oslo

Holmenkollen är utan tvekan ett av de coolaste ställena att köra Toughest på! Historien ekar i arenan och tävlingen kommer bli tuffare än vanligt. Välkommen till ditt livs utmaning.

Plats & Datum: 1e September 2018, Holmenkollen Oslo

REGISTER

Oslo – Family

Ett roligt och utmanande lopp, 2 km och 20 hinder för både barn och vuxna. Från lördag till söndag förvandlas banan i Oslo till en plats där barn och vuxna kan tävla tillsammans och utmana varandra.

Plats & Datum: 2:e September, 2018. Oslo, Holmenkollen

REGISTER

Göteborg

Området Kviberg park är ett perfekt ställe för en hinderbana. Idealt för alla som älskar att pressa sig själv i en varierad miljö.

Datum & stad: 15:e September 2018. Göteborg, Kviberg Park

REGISTER

Göteborg – Family

Ett roligt och utmanande lopp, 2 km och 20 hinder för både barn och vuxna. Från lördag till söndag förvandlas banan i Göteborg till en plats där barn och vuxna kan tävla tillsammans och utmana varandra.

Datum & stad: 16:e September 2018. Göteborg, Kviberg Park

REGISTER

Köpenhamn

Amager Strandpark, Danmarks coolaste park! Parken sträckers ut sig längs kusten med både sand och gräs som underlag. Racet på Amager Strandpark under 2014 och 2015 blev en stor succé med en rad olika hinder och ett mycket spektakulärt upplopp.

Plats & Datum: 29:e September 2018. Köpenhamn, Amager Strandpark

REGISTER

Köpenhamn – Family

Ett roligt och utmanande lopp, 2 km och 20 hinder för både barn och vuxna. Från lördag till söndag förvandlas banan i Göteborg till en plats där barn och vuxna kan tävla tillsammans och utmana varandra.

Plats & Datum: 30:e September 2018. Köpenhamn, Amager Strandpark

REGISTER

Denna hemsida använder kakor. Genom att utforska Toughest.se, accepterar du användandet av kakor. Läs mer

Acceptera kakor