Göteborg

Området Kviberg park är ett perfekt ställe för en hinderbana. Idealt för alla som älskar att pressa sig själv i en varierad miljö.

Datum & stad: 8:e Oktober 2016. Göteborg, Kviberg

Start List START GROUPS

Amsterdam

Spaarnwoude är den perfekta platsen för ett OCR lopp. Det ligger nära Amsterdam med erbjuder väldigt varierande löpterräng.

Datum & stad: 15:e April 2017. Spaarnwoude, Houtrak.

REGISTER

Malmö

Toughest Malmö är årets OCR höjdpunkt. Loppet går längs vackra Ribersborgsstranden och är alltid en folkfest med enormt stor publik.

Plats & Datum: 6:e Maj, 2017. Ribersborgsstranden, Malmö

REGISTER

Stockholm

Loppet i Stockholm kommer att bli legendariskt! Mer lera och större hinder än något annat lopp i Norden. Vi har dessutom ett par helt galna nyheter som vi sparat till huvudstaden. Äntligen ska Stockholm få ett lopp av den kalibern som de förtjänar!

Plats & Datum: 3:e Juni, 2017. Stockholm, Lida

REGISTER

London

Toughest is ready for a second time in London!

Date & Location: June 17th 2017, Pippingford Park, London

Register

Oslo

Holmenkollen är utan tvekan ett av de coolaste ställena att köra Toughest på! Historien ekar i arenan och tävlingen kommer bli tuffare än vanligt. Välkommen till ditt livs utmaning.

Plats & Datum: 2e September 2017, Holmenkollen Oslo

Register

Köpenhamn

Amager Strandpark, Danmarks coolaste park! Parken sträckers ut sig längs kusten med både sand och gräs som underlag. Racet på Amager Strandpark under 2014 och 2015 blev en stor succé med en rad olika hinder och ett mycket spektakulärt upplopp.

Plats & Datum: 30:e September 2017. Köpenhamn, Amager Strandpark

Register