Norrvalla
15 Aug, 2021
Lera, Skog, Kullar

Tid till event

0 Dagar
0 Timmar
0 Minuter
0 Sekunder
På Norrvalla kommer du att möta varierande terräng, skogar och vatten på en spektakulär bana. Platsen är tidigare känd för sina skid- och orienteringsevent, men nu kan vi även lägga till hinderbanelöpning på listan!
Aktuellt pris 30 EUR Nästa prisjustering: 1 APR, 2021

Prissättning

Anmälningsavgifter justeras löpande under perioden. Ju tidigare du anmäler dig, desto mer sparar du. Anmälan stänger ca. 1 vecka innan loppet.

1 Jun, 2020 30 EUR
1 Apr, 2021 35 EUR
16 Jun, 2021 40 EUR
15 Aug, 2021 Race day

OBS! Detta event har flyttats fram till 2021 till följd av Covid-19-pandemin.
Samtliga deltagare har kontaktats med mer information. (Ursprungligt eventdatum: 16 aug 2020)

Vad som ingår

När du springer våra Family-lopp ingår alltid följande

  1. Biljett
  2. Nummerlapp
  3. Medalj
  4. Finisher-armband
  5. Finisher-foto
  6. Sponsorprodukt
  7. Gratis väskinlämning
  8. Kvalitetstid med din familj

Lokala sponsorer

Family-banan

Våra hinder på Family-loppen anpassas så att även barn kan klara av dem på ett säkert sätt. Justeringarna görs i höjd, längd & svårighetsgrad.

(Karta kommer snart)

Bra att veta

Om Toughest Family

Koncept i korthet
Vad innefattar loppet?

Loppet är ca. 2 km långt och innehåller ca. 20 hinder. Våra vanliga hinder anpassas för att vara roliga och utmanande för både barn och vuxna.

Vem kan springa Toughest Family?

Toughest Family är en härlig aktivitet där barn och vuxna kan springa och utmana varandra tillsammans. Minimumålder är 5 år (baserat på födelseår). Alla barn måste springa tillsammans med minst en vuxen (18+ år). Notera att alla vuxna deltagare tar fullt ansvar för minderåriga i deras grupp. Även om minderåriga måste ha tillstånd från deras föräldrar/vårdnadshavare, är det inget krav att föräldrarna springer så länge barnet åtföljs av en vuxen.

Med det sagt, är det inget krav att springa med barn. Många vuxna väljer detta lopp som ett lättare och mindre utmanande alternativ till vårt huvudlopp.

Behöver jag kunna simma?

Nej, simkunskaper är inte ett krav. Även om det finns vattenhinder, är dessa alltid valfria.

Är det säkert?

Säkerhet är viktigt för oss och skadefrekvensen under våra lopp är relativt låg. Sjukvårdspersonal finns på eventområdet, på banan samt vid våra vattenhinder. Det är viktigt att alla vuxna gör en bedömning vid varje hinder och hjälper medföljande barn att genomföra hindret på ett säkert vis.

Finns det några fysiska krav?

Nej, våra lopp är utformade så att alla, oavsett träningsnivå, kan slutföra dem på deras egna villkor. Genomför hindret själv, eller ta hjälp av dina lagmedlemmar. Du avgör själv. Många av våra hinder har flera alternativ där du själv kan välja svårighetsgrad.

Behöver jag genomföra alla hinder?

Nej. Alla hinder är valfria och du bestämmer själv om du vill göra ett försök eller inte. Om du inte klarar det kan du helt enkelt gå tillbaka och försöka igen eller fortsätta till nästa hinder.

Läs mer om Family-konceptet via knappen nedan.

Family-koncept

Vanliga frågor

Praktisk information
Var kan jag hitta mitt startnummer?

Ditt preliminära startnummer hittar du bekräftelsemailet som du fick när du anmälde dig. Ditt slutgiltiga startnummer kommer att meddelas via E-post ca. 4-5 dagar före eventet.

När kommer jag att starta?

Din startgrupp och starttid kommer att meddelas samtidigt som ditt startnummer (se ovan).

Var kan jag hämta ut mitt startkuvert?

Ditt startkuvert kan hämtas ut på eventområdet, från 10:00. Vänligen hämta startkuvertet minst 30-60 minuter före din starttid.

Viktigt: Kom ihåg att ta med ditt registrerings-ID, startnummer samt giltig legitimation.

När startar eventet?

Eventet startar ca. 11:00 och fortsätter till ca. 15:00.

Vattenstationer

Att bibehålla vätskebalansen är viktigt när du deltar i ett lopp. Du kommer att hitta flera vattenstationer längs med banan samt vid målgång.

Besök vår sida med vanliga frågor för mer information.

Till vanliga frågor

Transport

Hitta dit
Bil

Ställ in din GPS mot Norrvalla. Vi uppmuntrar våra deltagare att åka tillsammans för att värna om miljön.

Det finns begränsat med parkering vid eventområdet, endast ca 300 platser. Parkering kostar € 5 per bil.

Tåg från Seinäjoki

Beställning av transport till eventområdet från Tervajoki tågstation kan göras genom att kontakta arrangören senast 12 aug. Kontakta finland@toughest.se för mer information.

Buss från Vasa

Preliminär avgång från Vasa är kl. 9:00 från Sokos Hotel Vaakuna till eventområdet. Förhandsbokning måste göras senast 12 aug. Kontakta finland@toughest.se för mer information.

Via färja från Umeå:

Transport kan bokas via arrangören senast 12 aug. Kontakta finland@toughest.se för mer information.

GPS-koordinater

63.153791, 22.268780

Äta & Dricka

Food court

Mat och dryck finns att köpa i vår öppna food court. Vi gör vårt bästa för att erbjuda food trucks som tillgodoser alla smaker och preferenser.

Bekvämligheter

För din trevnad
Omklädningsrum

På eventområdet kommer du att hitta inhägnade områden för ombyte (en för herrar och en för damer). Notera att dessa är vanligen utan värme/vatten/tak. Vi rekommenderar att du tar med ett extra ombyte med varma kläder/skor att ha efter loppet.

Garderob / Väskinlämning

Våra deltagare får använda väskinlämningen på eventområdet. Garderobsbiljetten hittar du i ditt startkuvert (tappa inte bort det!). Även om väskinlämningen övervakas av vår personal, tar vi inte ansvar för stöld eller förlust av värdesaker.

Toaletter

Toaletter finns tillgängligt på eventområdet.

Boende

Hotell

Hotell Norrvalla

Du kan boka boende i Norrvallas egna hotell och bo vid eventområdet. Hotellet har 150 sängar som snabbt blir uppbokade.

Boka ditt rum via norrvalla@folkhalsan.fi, eller ring + 358 6 3831012.

Pris från € 85 per rum och natt, inkl. frukost.

Sokos Hotel Vaakuna

Vår hotellpartner i centrala Vaasa. Få ett bättre pris genom att använda koden BTOUHGEST21. Pris från € 81 per natt.

Boka ditt rum via www.sokoshotels.fi . Erbjudandet gäller t.o.m. 23 juli 2021.

Under lördagen kan vi erbjuda transport från hotellet till eventområdet. Bussen lämnar hotellet 09:00 och återvänder till hotellet runt 15:00. Boka din plats genom att kontakta finland@toughest.se.

Vårt koncept

Under loppet kommer du att möta en rad olika hinder av varierande storlek och svårighetsgrad. Spring, gå, hoppa, kryp eller klättra. Valet är upp till dig. Våra lopp är utformade så att alla kan klara av dem på sina egna villkor.

Läs mer

Funktionärer

Bli en del av Toughests team! Funktionärer är våra viktigaste team-medlemmar under eventet. Ta chansen att bidra till nordens ledande hinderbanelopp. Som tack får du en fribiljett till ett utav våra event.

Räkna med mig!

De tuffaste kakorna i världen

Denna sida använder kakor för att ge dig den bästa användarupplevelsen samt för att hjälpa oss att förbättra våra tjänster. Utan kakor kommer visst innehåll och funktionalitet inte att fungera enligt förväntat. Vi värdesätter din integritet och försäkrar att din data hålls säker. Läs gärna mer om vår integritetspolicy.

✓  Acceptera kakor

Fler alternativ