Idag meddelade svenska Folkhälsomyndigheten att vissa idrottsevent utomhus får lov att hållas fr.o.m. mitten av juni. Vi ser naturligtvis mycket positivt på detta och kommer omgående att inleda en dialog med myndigheter för att se hur vi kan anpassa våra event i enlighet med de nya direktiven.

Vi vill förtydliga att detta INTE innebär att Toughest har fått klartecken från berörda myndigheter att hålla våra event. Vi kommer som sagt att inleda en dialog med dessa för att klargöra hur detta beslut påverkar våra event. Dock ser vi positivt på beslutet.

Enligt tidigare kommunicerad åtgärdsplan, skulle vi idag ha lämnat besked angående våra event i Stockholm och Köpenhamn, men i och med de nya bestämmelserna avvaktar vi tillsvidare med dessa beslut tills vi har stämt av med berörda myndigheter.

Hoppas att ni har förståelse för detta. Vi kommer att publicera uppdaterad information så fort vi vet mer om vilka regler och villkor som gäller.

Se till att återvända till vår nyhetssektion och actionplan.toughest.se för att hålla dig uppdaterad.

Vänliga hälsningar,
Toughest Crew

De tuffaste kakorna i världen

Denna sida använder kakor för att ge dig den bästa användarupplevelsen samt för att hjälpa oss att förbättra våra tjänster. Utan kakor kommer visst innehåll och funktionalitet inte att fungera enligt förväntat. Vi värdesätter din integritet och försäkrar att din data hålls säker. Läs gärna mer om vår integritetspolicy.

✓  Acceptera kakor

Fler alternativ