Hinderbana för företag

Friskvård, företagsträning & team-building

Att genomföra ett Toughestlopp med kollegorna är en uppskattad teambuildingaktivitet bland våra företagskunder. Populariteten har vuxit stadigt genom åren och många väljer att fortsätta med detta som en årlig aktivitet. Testa och upplev det själva!

Jag vill veta mer!

Smidig företagsanmälan

Med våra företagslösningar gör vi det lätt för er att koordinera anmälan. Bespara era anställda från utläggsredovisningar och kvitton. Samla och administrera alla anmälningar på samma ställe, så skickar vi en samlad faktura när ni är redo.
Enkelt och smärtfritt!

Anmäl ditt företag

Företagsanmälan

Företag kan anmäla sig på två sätt. Välj den metod som passar er bäst!

Anmälan via fil

Denna metod rekommenderas om ni redan vet vilka deltagare som ska anmälas. Fyll i deltagaruppgifterna i anmälningsfilen så ordnar vi resten!

Hämta fil

Följ stegen nedan för att koordinera och förenkla anmälningsprocessen för din grupp eller företag.

 1. Ladda ner anmälningsfilen (Excel).
 2. Fyll i faktureringsuppgifter, välj event och ev. tilläggstjänster.
 3. Fyll i deltagarnas uppgifter*.
 4. Skicka filen till business@toughest.se.
 5. Alla deltagare kommer att få ett personligt bekräftelsemejl när anmälan har behandlats. En faktura kommer att skickas till angiven faktureringsadress/e-post.

* Fält markerade med orange är obligatoriska.
Om ni vill ha möjlighet att ändra namn och andra uppgifter i efterhand måste ”YES” väljas i fältet ”Changes” på varje enskild rad (tilläggskostnad, ca 49kr). Om ej vald, kommer givetvis ändringar kunna göras i efterhand, dock till en högre avgift (ca 299kr). Kontakta oss för aktuella avgifter.

Notera att samtliga anmälningar är bindande och kommer inte att återbetalas. Det är ditt ansvar att informera samtliga deltagare om rådande regler och villkor. Priser justeras löpande under året. Besök vår eventsida för aktuella priser.

Egen anmälningsportal

Vi skapar en egen anmälningsportal till ert företag där deltagare kan anmäla sig själva. Administrera, ändra och ta bort anmälningar själv genom vårt användarvänliga gränssnitt. När ni är klara, stänger ni anmälan och kan betala med kreditkort eller faktura. Kontakta oss, så sätter vi upp portalen på nolltid!

Skapa portal

Så här gör du för att skapa en egen anmälningsportal för ditt företag.

 1. Ladda ner kundfilen (Excel).
 2. Fyll i uppgifterna och skicka den till business@toughest.se.
 3. När vi har behandlat din förfrågan, skickas det ett mejl till kontaktpersonen/administratören med info om hur ni loggar in.

Notera att samtliga anmälningar är bindande och kommer inte att återbetalas. Det är ditt ansvar att informera samtliga deltagare om rådande regler och villkor. Priser justeras löpande under året. Besök vår eventsida för aktuella priser.

Priser

Nedan hittar du en lista över vad vi kan erbjuda.

Besök respektive eventsida för att se aktuellt biljettpris. Priserna uppdateras löpande under året.

Antal deltagareFakturering
(Avgift tillkommer à 200 kr)
Smidig gruppanmälanRabatt
Main race
Rabatt
Family race
1-10 deltagare
11-25 deltagare50 kr/person25 kr/person
26-50 deltagare75 kr/person35 kr/person
51+ deltagare100 kr/person50 kr/person

Tilläggstjänster

Ge upplevelsen det där lilla extra. Priserna anges exklusive moms.

ProduktBeskrivningPris
Träning på Toughest LABFörberedande träning på vårt prisbelönta OCR-gym. Lär er hinderteknik och få träningstips inför loppet. Mer info3.000 kr per grupp och tillfälle
Get ready for ToughestTillgång till vår digitala träningsportal där ni kan skapa träningsprogram att genomföra tillsammans, se teknikvideor och få andra tips inför loppet. Mer info69 kr per person
(Ordinarie pris: 149 kr)
Team campFå en privat plats att samlas på, före och efter eventet. Mer info5 000 kr

Ladda ner en motiverande poster som du kan skriva ut och hänga upp på kontoret!

Ladda ner poster

En aktivitet som passar alla

Det är en allmän missuppfattning om att hinderbanelöpning endast lämpar sig för de mest vältränade. Faktumet är att de allra flesta klarar av att genomföra våra lopp. Genom ett unikt koncept med ”normal lane” (standardutförande), ”fast lane” (svårare) och straffrundor (kort löprunda), kan deltagaren själv välja vilken nivå som passar bäst. En förberedande träning på Toughest LAB och vår digitala träningsportal är populära tillval för de företag som vill hjälpa sina anställda att förbereda sig på bästa sätt.

Anmäl ditt företag

Företagsträning

Förberedande träning på vårt prisbelönta OCR-gym.

För många kan hinderbanelopp verka skrämmande, men faktum är att bra teknik är viktigare än fysisk styrka. Boka in en förberedande träning på vårt hinderbanegym, så får era anställda testa hinder, lära sig tekniker och få tips om hur de ska träna inför loppet.

Företagsträning på Toughest LAB kan läggas till när ni anmäler ert företag.

Läs mer

Träningsportal

Träningsprogram, teknikvideor och tips

Med vår digitala träningsportal kan ni skapa träningsprogram att genomföra tillsammans, se teknikvideor och få andra tips inför loppet. Allt för att hjälpa er komma i form och förbereda er såväl fysiskt som mentalt inför loppet.

Välj tilläggstjänsten Get Ready for Toughest vid företagsanmälan så kommer ni att ställa er vid startlinjen med självförtroende.

Läs mer

Team Camp

Skapa ditt egna Team Camp på eventområdet och ge ditt lag en unik upplevelse.

Area: 3x3m privat yta på eventområdet
Pris: 5 000 SEK (ex. moms)

Beställning av Team Camp görs via företagsanmälningen.

Mer info

Regler och villkor

 • Priset inkluderar endast tältytan. Ev. utrustning & material (tält, bord, stolar, trycksaker etc.) måste tillhandahållas av köparen.
 • Ytan får endast användas som en samlingsplats. Produktexponering, demos och försäljning är ej tillåten.
 • Toughest förbehåller sig rätten att neka exponering som strider mot våra eller våra partners policies, eller som i andra fall kan anses vara olämpligt.

Vill du hyra utrustning?

Kontakta oss om du behöver hyra tält eller annan utrustning så kontrollerar vi tillgänglighet och återkommer med pris.

Tryckmaterial

Vid förfrågan (senast 45 dagar innan eventet) kan vi ge en offert för tryckmaterial.

För mer info och frågor, vänligen kontakta vårt team.

Kontakta oss

De tuffaste kakorna i världen

Denna sida använder kakor för att ge dig den bästa användarupplevelsen samt för att hjälpa oss att förbättra våra tjänster. Utan kakor kommer visst innehåll och funktionalitet inte att fungera enligt förväntat. Vi värdesätter din integritet och försäkrar att din data hålls säker. Läs gärna mer om vår integritetspolicy.

✓  Acceptera kakor

Fler alternativ