Friskvård med hinderbana

Företagsträning har aldrig varit roligare

Berätta mer

Ett unikt friskvårdspaket

Skräddarsytt för ditt företag

Behöver din grupp eller ditt företag hjälp med träning och förberedelse inför Toughest? Håller du på att planera ditt företags friskvårdsplan? Vi erbjuder paket med träningstillfällen på ditt företag eller på annan förutbestämd plats (endast Sverige).

Hinderteknik

Bra teknik är en stor hjälp när du genomför våra lopp. Lär dig de bästa metoderna för att genomföra våra olika hinder. Då sparar du på krafterna och uppnår bättre resultat.

Grunder i löpning och löpskolning

Ett bra löpsteg är guld värt när man ska ta sig igenom 8 km terräng. Vi lär dig springa på ”rätt” sätt för att maximera din utväxling och undvika onödigt slitage på muskler och leder.

Förberedande fysträning

God fysik är viktigt om du vill prestera bra på ett Toughestlopp. Våra certifierade tränare ser till att stärka din övergripande fysik och utveckla de muskelgrupper som behövs för hinderbanelopp.

Ett avslutande lopp tillsammans

Allt hårt arbete sätts på prov när ni slutligen genomför ett Toughestlopp tillsammans. En perfekt avslutning på en långtgående teambuildingaktivitet.

Intresserad?

Anmäl er till ett roligt och unikt friskvårdspaket som ger dina anställda ett träningsprogram utöver det vanliga. Antal deltagare och träningstillfällen kan anpassas utefter era behov. Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

De tuffaste kakorna i världen

Denna sida använder kakor för att ge dig den bästa användarupplevelsen samt för att hjälpa oss att förbättra våra tjänster. Utan kakor kommer visst innehåll och funktionalitet inte att fungera enligt förväntat. Vi värdesätter din integritet och försäkrar att din data hålls säker. Läs gärna mer om vår integritetspolicy.

✓  Acceptera kakor

Fler alternativ