Holmenkollen
7 Sep, 2024
Vatten, Skog, Kullar

Tid till event

0 Dagar
0 Timmar
0 Minuter
0 Sekunder
Oslo är utan tvekan ett utav våra mest spektakulära omgivningar. Efter att ha sprungit genom varierande och utmanande terräng, avslutas banan med den legendariska skidbacken Holmenkollen. Är du redo för utmaningen?
Aktuellt pris 749 NOK Nästa prisjustering: 1 JAN, 2024

Prissättning

Anmälningsavgifter justeras löpande under perioden. Ju tidigare du anmäler dig, desto mer sparar du. Anmälan stänger ca. 1 vecka innan loppet.

1 Sep, 2023 749 NOK
1 Jan, 2024 849 NOK
1 May, 2024 949 NOK
7 Sep, 2024 Race day

Vad som ingår

När du springer våra lopp ingår alltid följande

 1. Biljett
 2. Nummerlapp
 3. Tidtagning
 4. Medalj
 5. Målgångsfoto
 6. Loyaltypoäng
 7. Gratis väskinlämning

Banan

Varje bana har sin egna specifika uppsättning av hinder och terräng. Vi gör vårt bästa för att uppdatera upplägget varje år, allt för att göra din upplevelse så minnesvärd som möjligt.

(Karta kommer snart)

Kan du inte få nog?

Dubbel distans, dubbelt kul (Tillägg)

Se till att välja ”Double Distance”-tillägget när du anmäler dig. Detta låter dig springa ett extra varv till ett reducerat pris.

 • 2 varv
 • Exklusiv väst inkluderad
 • Kvalificerande för OCR WC (VM)

Läs mer

Toughest Family

Hinderbaneupplevelsen i ett kortare format

Svårt att bestämma dig? Då kanske Toughest Family är något för dig! På vårt Familylopp får du samma upplevelse som huvudloppet, men i ett kortare format. Testa ett urval av våra hinder, anpassade så att även de yngsta kan klara av dem. Spring med dina vänner eller ta med dig barnen och dela glädjen!

 • Ingen tidtagning
 • Inga straffrundor
 • Ordinarie hinder
 • Anpassade filer för barn

Visa event

Bra att veta

Vanliga frågor

Praktisk information
Vad gör ni för att begränsa smittspridning?

Att våra event kan hållas på ett säkert och ansvarsfullt sätt är högsta prioritet för oss. Vid behov kommer vi bl.a. att göra anpassningar av eventområdet, ha mindre startgrupper och utöka tiden mellan starterna. Vi håller en nära dialog med ansvariga myndigheter för säkerställa att eventet följer aktuella regler. Deltagare bör hålla sig uppdaterade och respektera gällande rekommendationer från lokala myndigheter.

Var kan jag hitta mitt startnummer?

Ditt startnummer kommer att meddelas via E-post ca. 4-5 dagar före eventet, samt publiceras denna sida.

När kommer jag att starta?

Din startgrupp och starttid kommer att meddelas samtidigt som ditt startnummer (se ovan).

Var kan jag hämta ut mitt startkuvert?

Ditt startkuvert kan hämtas ut på eventområdet, från 09:30. Vänligen hämta startkuvertet minst 30-60 minuter före din starttid.

Viktigt: Kom ihåg att ta med ditt registrerings-ID, startnummer samt giltig legitimation.

När startar eventet?

Eventet startar ca. 10:00.

Vattenstationer

Att bibehålla vätskebalansen är viktigt när du deltar i ett lopp. Du kommer att hitta vattenstationer längs med banan samt vid målgång.

Var hittar jag mitt målgångsfoto?

Målgångsfoto kan du ta på avsedd plats i målområdet. Bilderna publiceras på vår Facebook-sida veckan efter eventet.

Besök vår sida med vanliga frågor för mer information.

Till vanliga frågor

Transport

Hitta dit
Cykel

Cykelparkering finns tillgängligt nära eventområdet.

Bil

Om du kör med bil, ställ in din GPS mot ”Holmenkollen”. Det finns parkeringsplatser vid eventområdet. Däremot rekommenderar vi att ni använder andra transportalternativ om möjligt.

Kollektivtrafik

Ta tunnelbanetåg nr. 1 mot ”Frognerseteren”. Hoppa av vid ”Holmenkollen” station. Det tar ca. 10 minuter att gå från stationen till eventområdet.

GPS-koordinater

59.9631688, 10.6706757

Äta & Dricka

Food court

Mat och dryck finns att köpa i vår öppna food court. Vi gör vårt bästa för att erbjuda food trucks som tillgodoser alla smaker och preferenser.

Bekvämligheter

För din trevnad
Garderob / Väskinlämning

Våra deltagare får använda väskinlämningen på eventområdet. Garderobsbiljetten hittar du i ditt startkuvert (tappa inte bort det!). Även om väskinlämningen övervakas av vår personal, tar vi inte ansvar för stöld eller förlust av värdesaker.

Toaletter

Toaletter finns tillgängligt på eventområdet.

Vårt koncept

Under loppet kommer du att möta en rad olika hinder av varierande storlek och svårighetsgrad. Spring, gå, hoppa, kryp eller klättra. Valet är upp till dig. Våra lopp är utformade så att alla kan klara av dem på sina egna villkor.

Läs mer

Funktionärer

Bli en del av Toughests team! Funktionärer är våra viktigaste team-medlemmar under eventet. Ta chansen att bidra till nordens ledande hinderbanelopp. Som tack får du en fribiljett till ett utav våra event.

Räkna med mig!

De tuffaste kakorna i världen

Denna sida använder kakor för att ge dig den bästa användarupplevelsen samt för att hjälpa oss att förbättra våra tjänster. Utan kakor kommer visst innehåll och funktionalitet inte att fungera enligt förväntat. Vi värdesätter din integritet och försäkrar att din data hålls säker. Läs gärna mer om vår integritetspolicy.

✓  Acceptera kakor

Fler alternativ