Terrängbana

När du genomför ett Toughestlopp måste du ta dig igenom en rad olika terränger. Gräs, sand, grus, lera och vatten är några exempel på vad du kommer att möta under den 8 km långa banan. Varje event och stad är unik och vi kämpar hårt med att anpassa banan för att utnyttja möjligheterna i den rådande miljön.

Utmanande hinder

Våra hinderbanelopp bjuder på i genomsnitt 40 hinder av olika storlekar och svårighetsgrad. Vi lägger stor vikt vid att alla, oavsett träningsnivå ska kunna genomföra våra lopp. På många hinder har du därför möjlighet att välja olika alternativ – ”Fast Lane” för den som vill ha en extra utmaning eller ”Penalty lane” för den som väljer att avstå.

Hög säkerhet

Säkerhet är högsta prioritet för oss. Då hinderbanelopp är en utmaning som innefattar fler risker än ett traditionellt sportevenemang, vidtar vi extra försiktighetsåtgärder för att våra deltagare ska kunna genomföra loppen så säkert som möjligt. Sjukvårdspersonal finns självklart alltid på plats vid våra event.

Speakers

På alla Toughest event är det viktigt att ha roligt, både som deltagare och åskådare. För att hjälpa er att komma i stämning, har vi placerat ut speakers vid start och målområdet.

Medalj

När du har slutfört vårt hinderbanelopp, så ska du självklart ha ett minne av denna prestation. Därför får alla deltagare en alldeles egen Toughestmedalj att hänga runt halsen.

Målgångsfoto

En bild säger mer än 1000 ord. Vid målområdet har vi placerat ut en fotograf som fångar din målgång med en bild. Plocka fram din bästa segergest och föreviga ögonblicket! Bilderna kommer att finnas tillgängliga för nedladdning kort efter loppet.

Huvudlopp

Är du ute efter den fullständiga hinderbaneupplevelsen? Läs mer om våra huvudlopp via länken nedan.

Läs mer

Family Race

Vill du ta med dina barn eller kanske prova en lättare variant av våra huvudlopp? Då är Toughest Family definitivt något för dig.

Läs mer

De tuffaste kakorna i världen

Denna sida använder kakor för att ge dig den bästa användarupplevelsen samt för att hjälpa oss att förbättra våra tjänster. Utan kakor kommer visst innehåll och funktionalitet inte att fungera enligt förväntat. Vi värdesätter din integritet och försäkrar att din data hålls säker. Läs gärna mer om vår integritetspolicy.

✓  Acceptera kakor

Fler alternativ