Varierande terräng

När du genomför ett Toughestlopp måste du ta dig igenom en rad olika miljöer. Gräs, sand, grus, lera och vatten är några exempel på vad du kommer att möta på banan. Varje lopp och plats är unik och vi kämpar hårt med att anpassa banan för att utnyttja möjligheterna på varje plats.

Utmanande hinder

På våra hinderbanelopp kommer du att ha kul på hinder av olika storlekar och svårighetsgrad. Vi lägger stor vikt vid att alla, oavsett träningsnivå ska kunna genomföra våra lopp. På utvalda hinder har du därför möjlighet att välja olika alternativ för att hitta en nivå som passar dina förmågor.

Säkerhet är A&O

Din säkerhet är högsta prio för oss. Då hinderbanelopp är en utmaning som innefattar fler risker än ett traditionellt motionslopp, vidtar vi extra försiktighetsåtgärder för att våra deltagare ska kunna genomföra loppen så säkert som möjligt. Sjukvårdspersonal finns självklart alltid på plats vid våra event.

Speakers

När du deltar i våra lopp är det viktigt för oss att upplevelsen blir så rolig och upplyftande som möjligt. För att hjälpa er att komma i stämning har vi placerat ut speakers vid start och målområde för att ge dig en extra välförtjänt energiboost.

Medalj

När du har slutfört vårt hinderbanelopp, så ska du självklart ha ett minne av denna prestation. Därför får alla deltagare en alldeles egen Toughestmedalj att hänga runt halsen.

Målgångsfoto

En bild säger mer än 1000 ord. Vid målområdet har vi placerat ut en fotograf som fångar din målgång med en bild. Plocka fram din bästa segergest och föreviga ögonblicket! Bilderna kommer att publiceras kort efter loppet.

Hitta en hinderbana som passar dig!

Vi har loppformat som passar alla, oavsett om du är glad motionär eller elitatlet.

De tuffaste kakorna i världen

Denna sida använder kakor för att ge dig den bästa användarupplevelsen samt för att hjälpa oss att förbättra våra tjänster. Utan kakor kommer visst innehåll och funktionalitet inte att fungera enligt förväntat. Vi värdesätter din integritet och försäkrar att din data hålls säker. Läs gärna mer om vår integritetspolicy.

✓  Acceptera kakor

Fler alternativ