Toughest Strong

Lämplig för: ALLA (min. 15 år)

Alla behöver en stark grund att stå på. På Toughest Strong fokuserar vi på tunga lyft, kombinerat med funktionell styrka. Dra, bär och putta olika objekt för att bygga en starkare kropp. Du kommer inte att bli en body-builder, men istället bli en starkare atlet, vilket kommer att hjälpa dig på hinderbanan. Inga förkunskaper krävs.

Boka pass

Toughest Training

Lämplig för: ALLA

Toughest Training är perfekt om du vill träna på hinder, men även om du är ute efter intensiv, rolig och funktionell träning. Passen fokuserar på tre huvudområden: Styrka, cardio och hinder. Inga förkunskaper behövs.

Boka pass

PLAY

Lämplig för: ALLA (min. 15 år)

Våra PLAY-pass är för de som vill träna på egen hand eller bara testa olika hindertekniker. Även om passet främst är avsett för individuell träning, är en certifierad Toughesttränare alltid på plats under våra PLAY-sessioner så att du kan få tekniktips och mer.

Boka pass

PLAY – Family

Lämplig för: ALLA (barn tillåtna)

Samma upplägg som vårt vanliga PLAY-pass, men här är även barn tillåtna tillsammans med målsman. Kostnad för barn under 15 år är 50 SEK och betalas på plats.

Boka pass

Family

Lämplig för: ALLA (barn tillåtna)

Family-passen är för hela familjen. Träna tillsammans med dina barn och utmana varandra i ett pass tillsammans med en certifierad tränare.

Boka pass

Beginner

Lämplig för: ALLA

Beginner är ett perfekt förstasteg till Toughest. Varje pass innehåller de grundtekniker som behövs för hinderbanelöpning. Vi rekommenderar att alla testar på Beginner.

Klättra

En första introduktion i häng- och greppmomenten i Toughest. Hinder som vi tränar på: Monkey Bar, Rings, Rope Climbing.

Hoppa

Fokus på mental styrka. Hinder vi möter: Irish Table, Sternum Checker, Big Wall, Dragon’s Back & Ramp.

Spring

Löpning är den gemensamma nämnaren i alla hinderbanelopp och är därmed en naturlig del av våra träningspass.

Boka nu

Personliga tränare

Få ut det mesta av din träning

Mindre grupper & Individuell träning

Lämplig för: ALLA

Många väljer att boka ett PT-pass för att lära sig mer och få mer teknikträning. Det är ofta mer effektivt att träna själv när du behöver fokusera på en stor utmaning. Andra väljer PT-pass för att träna i grupp. Oavsett vad du föredrar, kommer du att få en timme tillsammans med våra erfarna och certifierade tränare som kommer att hjälpa dig att nå dina mål.

Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Stora grupper & Företag

Företagsträning

Lämplig för: ALLA

Behöver ditt företag ett gemensamt mål? Letar du efter en utmaning eller teambuildingaktivitet? Då är ett Toughestlopp perfekt! Vi erbjuder skräddarsydda träningspass för din grupp, både som engångsaktivitet och regelbundna träningar över en längre tid. Vi tror på utmaningar som motivationshöjare och som en sammanhållande faktor för företagskulturen. Kontakta oss för mer info, priser och bokning.

Kontakta oss

Kick-off, Svensexor & Möhippor

Lämplig för: ALLA

Hinderbanelöpning är perfekt som aktivitet för alla former av event. Alla kan vara med och utmanas på sin egen nivå. Känslor såsom hopp, rädsla, förtvivlan och glädje möts i en härlig mix när du möter våra hinder. Passen innehåller teknikgenomgång, egen träning följt av utmaning, men går naturligtvis att skräddarsys efter önskemål.

Kontakta oss

De tuffaste kakorna i världen

Denna sida använder kakor för att ge dig den bästa användarupplevelsen samt för att hjälpa oss att förbättra våra tjänster. Utan kakor kommer visst innehåll och funktionalitet inte att fungera enligt förväntat. Vi värdesätter din integritet och försäkrar att din data hålls säker. Läs gärna mer om vår integritetspolicy.

✓  Acceptera kakor

Fler alternativ