Loyalty

Spring mer, Tjäna mer

Toughest Loyalty är platsen där vi tar hand om våra lojala kunder. Logga in eller skapa ett konto för att börja tjäna märken och belöningar.

Skapa konto

Spring mer,
tjäna mer

Toughests lojalitetsprogram skapades för att belöna våra återkommande kunder. Programmet introducerades under 2019 och vi arbetar ständigt för att lägga till nya funktioner och belöningar.

Besök lojalitetssidan

Spring. Samla. Få.

Huvudkonceptet med Toughest Loyalty är enkelt:
Spring ett Toughestlopp. Samla märken. dina belöningar.

Hur intjänar jag mina belöningar?

För att tjäna in belöningar, måste du delta i ett visst antal lopp och koppla anmälningarna till ditt lojalitetskonto. Skapa ett konto på Loyalty-portalen för att se om du har några belöningar!

Skapa konto

Vad är märken?

När du har uppnått en milstolpe, kommer du att belönas med ett märke för denna speciella bedrift. Ju fler lopp du slutför, desto fler märken kommer du att intjäna.

Logga in på loyalty

De tuffaste kakorna i världen

Denna sida använder kakor för att ge dig den bästa användarupplevelsen samt för att hjälpa oss att förbättra våra tjänster. Utan kakor kommer visst innehåll och funktionalitet inte att fungera enligt förväntat. Vi värdesätter din integritet och försäkrar att din data hålls säker. Läs gärna mer om vår integritetspolicy.

✓  Acceptera kakor

Fler alternativ