Kläder & Utrustning

Hitta rätt kläder och utrustning inför ditt hinderbanelopp.

Toughest är ett hinderbanelopp som kräver mycket av din utrustning. Förbered dig på att bli svettig, lerig och blöt! Här gäller det att ha bra funktionsmaterial och gärna relativt åtsittande plagg så inget fastnar när du klättrar, kryper och hänger i hinder. Undvik därför exempelvis bomullskläder då dessa drar till sig fukt och blir både blöta och tunga.

Se kläder & utrustning

Köp marknadens bästa löp- & träningsprodukter

Vi är extra stolta över vårt samarbete med det hetaste träningsmärket på marknaden, ICIW samt nordens ledande sportkedja, Stadium. Tillsammans har de allt ni behöver, både för träningen och loppet.

Snygga träningskläder hos ICIW

Kolla in marknadens snyggaste casual kläder, accessoarer och mycket mer. Hela sortimentet från ICIW hittar du i deras webbshop!

ICIW Webbshop

Allt för träning hos Stadium

Hitta allt du behöver för ett aktivt liv hos Stadium, Sveriges största sport- och sportmodekedja! Besök deras webbshop för att se hela sortimentet.

Stadium Webbshop

Toughest Shop

I vår shop hittar du träningskläder som utan tvekan kommer att väcka uppmärksamhet. Visa att du har genomfört årets utmaning med vår officiella kollektion!

Toughest Webbshop

De tuffaste kakorna i världen

Denna sida använder kakor för att ge dig den bästa användarupplevelsen samt för att hjälpa oss att förbättra våra tjänster. Utan kakor kommer visst innehåll och funktionalitet inte att fungera enligt förväntat. Vi värdesätter din integritet och försäkrar att din data hålls säker. Läs gärna mer om vår integritetspolicy.

✓  Acceptera kakor

Fler alternativ