Kläder & Utrustning

Hitta rätt kläder och utrustning inför ditt hinderbanelopp.

Toughest är ett hinderbanelopp som kräver mycket av din utrustning. Förbered dig på att bli svettig, lerig och blöt! Osäker på vad du ska ha på dig? Läs våra tips nedan och hitta ditt kit hos våra partners!

Se tips

Tips för vad du ska ha på dig på ett hinderbanelopp

Skippa bomull!

Välj fukttransporterande material som polyester- eller nylonblandningar. Dessa material leder bort svett från huden, torkar snabbt och förhindrar skav under loppet.

Hitta den perfekta passformen

Dåligt sittande kläder kan ställa till det för dig på banan. För stora kläder fastnar i hinder, medan för tajta alternativ begränsar rörelsefriheten. Leta efter kläder som sitter bra men ändå tillåter full rörelse.

Grepp är A&O

Även om vanliga träningsskor fungerar bra (de flesta springer i sådana), så kommer ett par bra trailskor med dubbar för lera och ojämn terräng göra stor skillnad. Bättre grepp ger dig mer självförtroende och du förbrukar mindre energi när du genomför hindren. OBS! Metalldubbar ej tillåtna!

Även om det inte är nödvändigt för alla, så kan du överväga ett par handskar. De kan skydda dina händer och ge extra grepp på våta hinder.

Reducera skrap & skav

Om du oroar dig för skrap och skav, är långärmade tröjor och kompressionstights utmärkta för att skydda armar och ben när du kryper och klättrar.

Flera lager (vid behov)

Vädret kan vara oförutsägbart. Vi rekommenderar att du kollar väderprognoserna och klär dig därefter. Ta med dig ett underställ i andningsbart material att bära under din träningströja (om det behövs).

Efter loppet

Kom ihåg att ta med ett extra par varma och rena kläder att bära efter loppet. Strumpor, t-shirts, tröjor, byxor och annat du kan tänka dig. Så länge det är torrt, varmt och bekvämt, kommer du vara glad att du packade ner dem!

Komfort. Komfort. Komfort.

Komfort är viktigast av allt! Träna i din outfit på förhand för att vara säker på att den funkar bra och inte orsakar några överraskningar under loppet. Nu är du redo för att klara av alla hinder!

Köp det bästa inom löpning & träning

Vi är extra stolta över vårt samarbete med nordens ledande sportkedja, Stadium samt det hetaste träningsmärket på marknaden, ICIW. Tillsammans har de allt ni behöver, både för träningen och loppet.

Allt för träning hos Stadium

Hitta allt du behöver för ett aktivt liv hos Stadium, Sveriges största sport- och sportmodekedja! Besök deras webbshop för att se hela sortimentet.

Stadium Webbshop

Snygga träningskläder hos ICIW

Kolla in marknadens snyggaste casual kläder, accessoarer och mycket mer. Hela sortimentet från ICIW hittar du i deras webbshop!

ICIW Webbshop

För henne

Kläder och skor för hinderbana.

För honom

Kläder och skor för hinderbana.

Toughest Shop

I vår shop hittar du träningskläder som utan tvekan kommer att väcka uppmärksamhet. Visa att du har genomfört årets utmaning med vår officiella kollektion!

Toughest Webbshop

De tuffaste kakorna i världen

Denna sida använder kakor för att ge dig den bästa användarupplevelsen samt för att hjälpa oss att förbättra våra tjänster. Utan kakor kommer visst innehåll och funktionalitet inte att fungera enligt förväntat. Vi värdesätter din integritet och försäkrar att din data hålls säker. Läs gärna mer om vår integritetspolicy.

✓  Acceptera kakor

Fler alternativ