Lida Friluftsgård
8 Jun, 2025
2 km, Lera, Skog, Kullar

Tid till lopp

0 Dagar
0 Timmar
0 Minuter
0 Sekunder
BESKRIVNING:

Beläget i det vackra friluftsområdet Lida, fyller den varierande terrängen alla kriterier för att hålla ett utmärkt hinderbanelopp! Toughest Family är ett roligt och utmanande hinderbanelopp för både barn och vuxna. Upplev adrenalinet, men i ett kortare format, anpassat så att även de yngsta löparna kan delta i roligheterna!

Aktuellt pris 299 SEK Nästa prisjustering: 1 SEP, 2024

Pris

Anmälningsavgifter justeras löpande under perioden. Ju tidigare du anmäler dig, desto mer sparar du. Anmälan stänger ca. 1 vecka innan loppet.

1 Jun, 2024 299 SEK
1 Sep, 2024 349 SEK
1 Jan, 2025 399 SEK
8 Jun, 2025 Race day

Family är perfekt för:

 1. Barn
 2. Familjer
 3. Nybörjare
 4. Motionärer
 5. Vänner
 6. De osäkra

Ta kvalitetstid med familjen till en ny nivå! Är du vuxen men inte redo för huvudloppet eller Xplore? Testa vingarna på Toughest Family!

Populärt med Family

 • 2 km hinderbana
  Rolig hinderbana som hela familjen kan klara av!
 • Hinder anpassade för barn
  Ett urval av våra populära hinder, anpassade så att även de minsta kan genomföra dem.
 • Ha kul i er egen takt
  Ta det lugnt och njut av upplevelsen! På Toughest Family finns det ingen tidtagning eller krav.

Mer om konceptet

Inte för dig? Vi har andra alternativ!

Använd ditt friskvårdsbidrag!

Visste du att Toughest hinderbanelopp är giltiga för friskvårdsbidrag? Lämna in ditt kvitto eller boka via Benify & Epassi. Kolla med din arbetsgivare om vad som gäller för just dig!

Benify - Toughest Hinderbana friskvård   Epassi - Toughest Hinderbana friskvård

Family-banan

Våra hinder på Family-loppen anpassas så att även barn kan klara av dem på ett säkert sätt. Justeringarna görs i höjd, längd & svårighetsgrad.

(Karta kommer snart)

Vilken utmaning väljer du!?

Vi har hinderbanelopp som passar alla, oavsett om du är glad motionär eller elitatlet.

Bra att veta

OBS: Loppet sträcker sig genom ett naturreservat och det är viktigt att du som deltagare visar hänsyn. Håll dig till banan och undvik nedskräpning och förstörelse.

Om Toughest Family

Koncept i korthet
Vem kan springa Toughest Family?

Barn måste vara minst 5 år (baserat på födelseår). Alla minderåriga måste springa tillsammans med minst en vuxen (18+ år). Notera att alla vuxna deltagare tar fullt ansvar för minderåriga i deras grupp. Även om minderåriga måste ha tillstånd från deras vårdnadshavare, är det inget krav att föräldrarna springer så länge barnet åtföljs av en vuxen.

Det är viktigt att alla vuxna gör en bedömning vid varje hinder och hjälper medföljande barn att genomföra hindret på ett säkert vis.

Med det sagt, är det inget krav att springa med barn. Många vuxna väljer detta lopp som ett lättare och mindre utmanande alternativ till vårt huvudlopp.

Läs mer om Family-konceptet via knappen nedan.

Family-koncept

Vanliga frågor

Praktisk information
Finns det några fysiska krav?

Nej, våra lopp är utformade så att alla, oavsett träningsnivå, kan slutföra dem på deras egna villkor. Genomför hindret själv, eller ta hjälp av dina lagmedlemmar!

Behöver jag genomföra alla hinder?

Nej. Alla hinder är valfria och du bestämmer själv om du vill göra ett försök eller inte.

Är det säkert?

Din säkerhet är högsta prio för oss. Vi vidtar extra försiktighetsåtgärder för att våra deltagare ska kunna genomföra loppen så säkert som möjligt. Sjukvårdspersonal finns på eventområdet, på banan samt vid våra vattenhinder.

Behöver jag kunna simma?

Nej, simkunskaper är inte ett krav. Även om det kan förekomma vattenhinder, är dessa alltid valfria.

När får jag reda på mitt startnummer och starttid?

Ditt startnummer och starttid kommer att meddelas via e-post ca. 4-5 dagar före loppet. Startlistan kommer även att publiceras på denna sida.

Var kan jag hämta ut mitt startkuvert?

Ditt startkuvert kan hämtas ut på eventområdet, från 10:30. Vänligen hämta startkuvertet minst 30-60 minuter före din starttid. I kuvertet hittar du din nummerlapp och tidtagningschip (endast huvudloppet).

Viktigt: Kom ihåg att ta med ditt registrerings-ID som du hittar i ditt bekräftelsemejl, ditt startnummer samt giltig legitimation.

När startar loppet?

Eventet startar ca. 11:00.

Vattenstationer

Att bibehålla vätskebalansen är viktigt när du deltar i ett lopp. Du kommer att hitta vattenstationer längs med banan samt vid målgång.

Var hittar jag mitt målgångsfoto?

Målgångsfoto kan du ta på avsedd plats i målområdet. Bilderna publiceras på vår Facebook-sida veckan efter eventet.

Besök vår sida med vanliga frågor för mer information.

Till vanliga frågor

Transport

Hitta dit
Adress

Lidavägen 1,146 33 Tullinge

Kollektivtrafik

Ta pendeltåg 36 mot ”Södertälje C”. Hoppa av vid ”Tullinge Södra”. Från tågstationen i Tullinge, ta buss 721 till Lida Friluftsgård.

Bil

Ställ in din GPS på Lida Friluftsgård, Lidavägen 1.

Ta väg 226 i ”Botkyrka Hantverksby” och följ den till ”Pålamalmsvägen”. Därifrån kommer du att se skyltar mot Lida Friluftsgård.

Följ instruktioner från våra funktionärer för att hitta parkering. Deltagare och åskådare får parkera gratis vid parkeringen, ca 1 km från eventområdet. Handikapparkering finns tillgängligt vid Lida Friluftsgård.

GPS-koordinater

59.163537, 17.881900

Äta & Dricka

Food court

Mat och dryck finns att köpa på eventområdet. Utbudet varierar för de olika loppen och vi gör vårt bästa för att erbjuda något som tillgodoser alla smaker.

Bekvämligheter

För din trevnad
Garderob / Väskinlämning

Våra deltagare får använda väskinlämningen på eventområdet. Även om väskinlämningen övervakas av vår personal, tar vi inte ansvar för stöld eller förlust av värdesaker.

Toaletter

Toaletter finns tillgängligt på eventområdet.

Omklädningsrum

Det finns tyvärr inga omklädningsrum på området, så kom ombytt!

Vad ska du ha på dig?

När du springer ett hinderbanelopp är det viktigt att du har rätt kläder och utrustning. Hitta ditt kit hos våra partners!

Sveriges största sportkedja

Hitta tips & erbjudanden

Marknadens snyggaste träningskläder

Hitta tips & erbjudanden

Intressant för dig?

De tuffaste kakorna i världen

Denna sida använder kakor för att ge dig den bästa användarupplevelsen samt för att hjälpa oss att förbättra våra tjänster. Utan kakor kommer visst innehåll och funktionalitet inte att fungera enligt förväntat. Vi värdesätter din integritet och försäkrar att din data hålls säker. Läs gärna mer om vår integritetspolicy.

✓  Acceptera kakor

Fler alternativ