Oscar Salazar

Coach & PT – Årets bästa OCR-instruktör 2017 (Socra awards)

Läs mer

Oscar brinner för at sprida glädje och rörelse till alla. För honom är rörelse enkelt och något som alla har rätt till. Något som hans arbete med att sprida träning över staden vittnar om i projektet Träna i Parken med deltagarmotiveringar som ”väldigt engagerad, proffsig och sympatiskt, varm, positiv, kunnig, vänlig, empatisk, ödmjuk och glad”.

Oscar har kampsportsbakgrund med både svart bälte och licensierad gruppinstruktör i kickboxning från svenska budo & kampsportsförbundet. Kampsportsbakgrunden använder han för att träna och instruera funktionell och holistisk träning genom Revolution Fitness som Oscar driver. Något som även kommer fram i bland annat Ruffie Training och Bulgarian Bag som Oscar är licencierad instruktör i.

Oscar är ansvarig för våra Family-pass och har många PT-kunder på labbet.

Kontakt:
oscar@toughest.se

Christoffer Larsson

Coach & PT

Läs mer

Träning och tävling har länge varit en stor del av Christoffers liv. Att hjälpa andra till framgång är en stor drivkraft hos honom och därför startade han företaget Coach Christoffer. Framförallt präglas Christoffer av en förkärlek för allt som har med det lite tyngre, kärvare och hårdare utförandet med redskap som heavy ropes, slägga, traktordäck och annat skoj som naturliga inslag. Utöver detta är Christoffers styrka att lyckas få soffliggaren att faktiskt tycka att ovanstående är kul träning, inomhus som utomhus.

Christoffer är lisensierad personlig tränare utbildad av The Academy. Utöver personlig träning som bedrivs både på Labbet och utomhus håller han i gruppträningsformen Caveman. Christoffer ansvarar för Toughest Training och Toughest strong

Christoffer är ansvarig för våra Toughest Training- och Toughest Strong-pass

Kontakt:
christoffer@toughest.se

Krister Sellman

Elitatlet & Coach

Läs mer

Krister vann den första upplagan av Toughest (2013) och fick blodad tand sedan dess. Konkurrensen har hårdnat för varje år, men så har även Krister. Bakom sig har han en imponerande meritlista med bland annat VM-guld i sin åldersgrupp.

Det många inte vet är att Krister började med löpning relativt sent i livet och innan dess höll på med surfing, skidåkning och klättring. Krister är ett bra exempel på att uthållighet, allsidighet och ödmjukhet som recept för framgång. Han är en legitimerad naprapat och är en av ägarna bakom ”Naprapatlandslaget”.

Vinnare av Toughest 2013, VM-Guld i åldersgrupp 2016, Toughest Tour Tvåa 2016 & 2018.

Kontakt:
krister@naprapatlandslaget.se

Jens Jexmark

Coach & Inspiratör

Läs mer

Jens har varit med Toughest nästan sedan början. Tillsammans med sitt lag ”Gripen OCR” som han är grundare till reser de land och rike runt för att mätta sitt behov av hinderbanelöpning. Har ni någonsin mött någon på ett lopp som springer med högtalare på ryggen så är sannolikheten stor att det är Jens ni sett.

Jens träffar du på PLAY-passen på måndagar.

Johan Lilienberg

Toughest Certified Trainer

Läs mer

39 år ung sprang Johan sitt första Toughest race. 3 år och 30 lopp senare inom OCR vill han sprida sin kunskap och kärlek till en sport som ännu ej nått sin topp.

”I mitt lärande jobbar jag med individuell anpassning med både mentalt och fysiskt lärande inom grundläggande funktionell träning med inriktning på hinderbanor.”

Johan är tränare på våra Toughest Training-pass och kan även bokas för individuella PT-timmar.

Kontakt:
johanokarlsson@gmail.com

Karin Forsberg

Toughest coach

Läs mer

Karin är en tuff tjej som sprungit samtliga Toughest lopp och är Eliten hack i häl. Hon har därför gedigen erfarenhet av att springa OCR och kan ge dig de tips du behöver för att lyckas med dina hinder.

”Jag började med OCR lite av en slump, en bekant sprang ett Toughest lopp hösten för några år sedan, efter det kunde jag inte släppa hur kul det såg ut och efter att ha sprungit mitt första lopp i Malmö så var jag fast. Gillar främst att träna styrketräning, typ lyfta/bära runt på tunga saker när jag inte svingar mig omkring i nunchucks/tränar andra fast lanes liknande saker. Favorithindret är flying monkey. Annars kör jag helst backträning.”

Karin träffar du på våra PLAY-pass på söndagar.

De tuffaste kakorna i världen

Denna sida använder kakor för att ge dig den bästa användarupplevelsen samt för att hjälpa oss att förbättra våra tjänster. Utan kakor kommer visst innehåll och funktionalitet inte att fungera enligt förväntat. Vi värdesätter din integritet och försäkrar att din data hålls säker. Läs gärna mer om vår integritetspolicy.

✓  Acceptera kakor

Fler alternativ