Upplev OCR när
det är som bäst

Toughest har utnämnts till vinnare av ”Best European OCR Race” fem år i rad. Detta är vi stolta över och vi jobbar ständigt med att göra varje år bättre än det förra.

Vårt huvudlopp är perfekt för vuxna, lag och elitatleter. Första starten går under morgonen där våra Elite- och Qualifier-grupper inviger banan. Därefter fyller vi på med nya startgrupper ca. var 5:e minut. Om du inte själv deltar, kan du ansluta dig till folkfesten i vårt stora eventområde. Ta plats på läktaren, köp lite god mat eller kolla in produkter från våra sponsorer.

Terrängbana

Banan sträcker ut sig över varierande terräng, vanligtvis mellan 6-8 km.

Variation av hinder

Varje event bjuder på ca. 30-40 hinder av varierande storlek och vi uppdaterar dessa löpande.

Fast lanes

Välj vår Fast Lane om du vill ha en extra utmaning och tjäna lite tid.

Straffrundor

Är hindret för svårt? Inga problem. Ta då vår straffrunda och fortsätt sedan loppet.

Tidtagning

Varje deltagare tilldelas ett chip som registrerar din tid. Resultaten publiceras sedan på hemsidan.

Grupper

Springer ni i grupp? Anmäl er som ett lag för att vara säkra på att få samma startgrupp.

Elite / Qualifier

Vill du tävla som elit och kvalificera dig till VM? Läs mer här.

Lag

Samla dina vänner och spring som ett lag! Hjälp dina lagmedlemmar att slutföra hinderna och pappa varandra. Allt blir roligare om man är fler.

Eventområde

Vid våra eventområden finns det alltid mat, musik, shopar. Kom ner och ta del av folkfesten!

Fast lanes & Straffrundor

För oss är det en självklarhet att alla, oavsett förutsättningar och ambitionsnivå ska kunna genomföra loppet. Vi erbjuder därför flera alternativ vid en del av våra hinder. Normal lane – för de som vill genomföra hindret som vanligt. Fast lane – för de som vill ha en extra utmaning och samtidigt tjäna lite tid. Penalty round – för de som väljer att avstå och istället utföra en enklare utmaning.

Vilken väg väljer du!?

Double Distance

Dubbel distans, dubbelt så kul

Kan du inte få nog? Se till att välja ”Double Distance” när du anmäler dig. Med detta tillägg kan du springa ett extra var till en reducerad kostnad.

2 varv

Alla double distance-löpare kommer starta i en tidig startgrupp. Det kommer att finnas en kö vid startområdet för andra varvet. Det andra varvet måste påbörjas innan dagens sista startgrupp.

Väst inkluderad

Du kommer att få en dedikerad väst (one-size) vid registreringstältet på eventområdet. Västen måste användas under loppet. Du får behålla västen efter loppet.

OCR WC

För att kvalificera för kommersiella VM i hinderbanelöpning (OCR WC), måste ditt andra varv påbörjas inom 5 minuter efter att du avslutat ditt första varv (mellantiden publiceras i resultatlistan). Ditt slutgiltiga resultat räknar du ut genom att summera tiden för varv 1 och 2.

Family-lopp

Vill du ta med dina barn eller kanske prova en lättare variant av våra huvudlopp? Då är Toughest Family definitivt något för dig.

Läs mer

Generellt Koncept

Glöm inte att besöka vår konceptsida för att lära dig mer om eventet som helhet.

Läs mer

De tuffaste kakorna i världen

Denna sida använder kakor för att ge dig den bästa användarupplevelsen samt för att hjälpa oss att förbättra våra tjänster. Utan kakor kommer visst innehåll och funktionalitet inte att fungera enligt förväntat. Vi värdesätter din integritet och försäkrar att din data hålls säker. Läs gärna mer om vår integritetspolicy.

✓  Acceptera kakor

Fler alternativ