Vad är OCR WC?

OCR World Championships, ofta förkortat OCR WC, är världsmästerskapet i hinderbanelöpning. Tävlingen grundades för att förena, främja och öka deltagandet i sporten OCR samtidigt som man vill fira sportens atleter och skapa en gemenskap.

Toughest och OCR WC

Toughest har valts ut som officiell kvaltävling för OCR WC i regionen norra Europa och Skandinavien. För att få ett kvalificerande resultat för OCR WC (Pro Division/Age Group) måste du springa ett lopp i vår kvalificeringsklass, Qualifiers.

Läs mer om kvalificeringsprocessen via länken nedan.

Om Qualifiers

Kvalificering

Atleter kan kvalificera sig till OCR WC baserat på sitt resultat på utvalda kvalificeringslopp. Deltagarna är skyldiga att tillhandahålla bevis på resultat vid anmälan till OCR WC.

Vem kan delta?

Inträde till OCR WC begränsas till kvalificerade atleter och det är först till kvarn som gäller. Antal platser är begränsat.

Pro division

Pro Division är den mest prestigefyllda tävlingsklassen i OCR WC och kvalificeringskraven är höga. Se vad som krävs här.

De tuffaste kakorna i världen

Denna sida använder kakor för att ge dig den bästa användarupplevelsen samt för att hjälpa oss att förbättra våra tjänster. Utan kakor kommer visst innehåll och funktionalitet inte att fungera enligt förväntat. Vi värdesätter din integritet och försäkrar att din data hålls säker. Läs gärna mer om vår integritetspolicy.

✓  Acceptera kakor

Fler alternativ