Ribersborg
8 May, 2020 (Inställd)
400 m sprint

Tid till event

0 Dagar
0 Timmar
0 Minuter
0 Sekunder
För första gången... Klassisk distans. Hinder av världsklass.
Som en del av Toughest 2.0 lanserar vi nu ett nytt koncept: Toughest 400m Sprint. Utmana dig själv i en hinderfylld 400m-bana. Under kvällen får du flera försök att dra av sekunder från ditt resultat. Har du vad som krävs för att ta över sprint-tronen? Anmäl dig nu, endast 500 biljetter tillgängliga.

OBS! Vi måste tyvärr meddela att detta event har ställts in p.g.a. Covid-19-pandemin. Anmälda deltagare har kontaktas med mer information.

Deltagare till vårt huvudlopp (Malmö, 9 maj 2020) får 50% rabatt när de anmäler sig till Sprint. Använd ditt registrerings-id (finns i ditt bekräftelsemail) som rabattkod vid anmälan.

Begränsade biljetter

500

Distans

400 M

Hinder

10

OCR WC-kvalificering

JA

Flera försök

JA

Eventstart

17:00

Vad som ingår

När du springer våra lopp ingår alltid följande

 1. Biljett
 2. Nummerlapp
 3. Tidtagning
 4. Medalj
 5. Finisher-armband
 6. Finisher-foto
 7. Sponsorprodukter
 8. Loyaltypoäng
 9. Gratis väskinlämning

Bra att veta

Extraordinära regler

§1 ”One-try lane” på första försöket, sedan måste ”retry lane” användas.
§2 Ev. klockor som markerar slutet av ett hinder måste slås med handen (ej andra kroppsdelar)

Om inget annat anges, gäller våra vanliga loppregler.

Vanliga frågor

Praktisk information
Var kan jag hitta mitt startnummer?

Ditt preliminära startnummer hittar du bekräftelsemailet som du fick när du anmälde dig. Ditt slutgiltiga startnummer kommer att meddelas via E-post ca. 4-5 dagar före eventet.

När kommer jag att starta?

Din startgrupp och starttid kommer att meddelas samtidigt som ditt startnummer (se ovan).

Var kan jag hämta ut mitt startkuvert?

Ditt startkuvert kan hämtas ut på eventområdet, från 16:30. Vänligen hämta startkuvertet minst 30-60 minuter före din starttid.

Viktigt: Kom ihåg att ta med ditt registrerings-ID, startnummer samt giltig legitimation.

När startar eventet?

Eventet startar ca. 17:00 och fortsätter till ca. 21:00.

Vattenstationer

Att bibehålla vätskebalansen är viktigt när du deltar i ett lopp. Du kommer att hitta flera vattenstationer längs med banan samt vid målgång.

Besök vår sida med vanliga frågor för mer information.

Till vanliga frågor

Transport

Hitta dit
Cykel

Det smidigaste sättet att ta sig till eventområdet är med cykel. Vi rekommenderar att alla som har möjlighet cyklar till eventområdet. Det kommer att finnas cykelparkering nära start- om målområdet.

Kollektivtrafik

De som vill ta bussen har ett flera alternativ. Följande bussar är tillgängliga från Malmö Centralstation och resan tar ca. 10 minuter.

 • Buss 2, mot ”Västra Hamnen”. Hoppa av vid ”Malmö Kockum Fritid”.
 • Buss 3, mot ”Ringlinjen via Erikslust”. Hoppa av vid ”Malmö Kockum Fritid”.
 • Buss 7, mot ”Malmö Ön”. Hoppa av vid ”Malmö Öresundsparken”.
Bil

Vi rekommenderar dig att lämna bilen hemma om möjligt då alternativen ovan är smidigare. Det finns begränsat med parkeringsplats vid eventområdet. Vi rekommenderar att undvika korsningen mellan Limhamnsvägen/Mariedalsvägen och istället använda följande parkeringar. Kom ihåg att följa rådande parkeringsregler för att undvika ev. böter.

 • T-bryggan (Limhamnsvägen)
 • Parkering vid ”Handikappsbadet”, vid korsningen mellan Geijersgatan/Ribersborgsstigen.
 • Parkeringshus ”Masten”, ovanför ICA Maxi i Västra Hamnen.
GPS-koordinater

55.605969, 12.978234

Äta & Dricka

Food court

Mat och dryck finns att köpa i vår öppna food court. Vi gör vårt bästa för att erbjuda food trucks som tillgodoser alla smaker och preferenser.

Bekvämligheter

För din trevnad
Omklädningsrum

På eventområdet kommer du att hitta inhägnade områden för ombyte (en för herrar och en för damer). Notera att dessa är vanligen utan värme/vatten/tak. Vi rekommenderar att du tar med ett extra ombyte med varma kläder/skor att ha efter loppet.

Garderob / Väskinlämning

Våra deltagare får använda väskinlämningen på eventområdet. Garderobsbiljetten hittar du i ditt startkuvert (tappa inte bort det!). Även om väskinlämningen övervakas av vår personal, tar vi inte ansvar för stöld eller förlust av värdesaker.

Toaletter

Toaletter finns tillgängligt på eventområdet.

Vårt koncept

Under loppet kommer du att möta en rad olika hinder av varierande storlek och svårighetsgrad. Spring, gå, hoppa, kryp eller klättra. Valet är upp till dig. Våra lopp är utformade så att alla kan klara av dem på sina egna villkor.

Läs mer

Funktionärer

Bli en del av Toughests team! Funktionärer är våra viktigaste team-medlemmar under eventet. Ta chansen att bidra till nordens ledande hinderbanelopp. Som tack får du en fribiljett till ett utav våra event.

Räkna med mig!

De tuffaste kakorna i världen

Denna sida använder kakor för att ge dig den bästa användarupplevelsen samt för att hjälpa oss att förbättra våra tjänster. Utan kakor kommer visst innehåll och funktionalitet inte att fungera enligt förväntat. Vi värdesätter din integritet och försäkrar att din data hålls säker. Läs gärna mer om vår integritetspolicy.

✓  Acceptera kakor

Fler alternativ